Linkuri accesibilitate

Invitata de astăzi este redactoarea Marina Ciobanu.

„Noul număr al Ziarului de Gardă vă spune în ce context duminică, 24 aprilie 2016, în cel puțin nouă raioane ale țării cursele interurbane au fost sistate total sau parțial, iar oamenii nu au mai ajuns la Chișinău, ce explicații au agenții economici care operează rutele și ce răspuns are ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

În ediția de joi aflați și detaliile dosarului în care care șeful Inspectoratului General al Poliției, Alaxandru Pânzari este învinuit de depășirea atribuțiilor de serviciu după violențele din 7 aprilie, dar și de ce acesta nu riscă închisoare.

De asemenea, aflați cum Viorel Morari, i-a convins pe reprezentanții Consiliului Superior al Procurorilor să-l desemneze câștigător al concursului pentru suplinirea funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție.

Mâine citiți și despre noua hartă judecătorească, care presupune că în țară vor exista doar 15 instanţe judecătoreşti de nivelul întâi față cele 44 existente în prezent.

Tot mâine aflați ce înseamnă postul, rugăciunea și sărbătoarea înălțării Domnului dincolo de pereții mănăstirii „Sf. Mare Mucenic Gheorghe”, din satul Suruceni, Ialoveni.”

[transcriere: Nicu Gușan].

XS
SM
MD
LG