Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul Ea.md


Invitata de astăzi este Nadia Darie

„Revista online pentru femei Ea.md a pregătit și de această dată informații mult, noi și captivante, știri interesante și desigur sfaturi de la specialiști care neapărat ar trebui să intereseze.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:13 0:00
Link direct

Afli totul despre masajul antistres, terapeutic dar și cel anticelulitic, cum se pregătește familia Chirtoacă de venirea pe lume a celui de-al treilea copil, dar și ce pregătiri are primarul de Orhei pentru ca să devină pentru a doua oară tătic.

Aflăm că astăzi este omagiată interpreta Ala Pugaciova și face 67 de ani, dar și cine este iubita lui Dima Bilan.

Igor Sârbu, interpret din Republica Moldova, ne povestește totul despre organizarea unei nunți perfecte.

Mai avem pentru gospodinele care vor să-și delecteze familia cu multe delicii rețete gustoase din ingrediente de post, dar și pentru pofticioși. Pe site găsiți și primul fragment din CD-ul poveste „Semincioara fermecată” semnat de jurnalista Stela Popa.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG