Linkuri accesibilitate

Invitatul emisiunii este Ruslan Mihalevschi.

„Principalul subiect din ziarul „SP” este despre auditul Curții de Conturi realizat în municipiul Bălți. Auditorii au constatat o mulțime de neajunsuri și încălcări în gestionarea patrimoniului public și banilor publici comise de autoritățile locale, dintre care primăria și consiliul municipal. Neajunsurile sunt de ordinul milioanelor. Reporterii „SP” au analizat raportul Curții de Conturi și au publicat cele mai interesante constatări.

Citiți scrisoarea unui pensionar din Bălți, despre majorarea falsă a pensiilor. Bărbatul a observat că după ce, din 1 aprilie, pensiile au fost majorate cu 10%, pensia lui de fapt s-a micșorat. Cum acest lucru este posibil? Aflați din ziarul „SP”.

O companie de salubrizare cere despăgubiri din partea autorităților locale. Agentul economic a primit serviciul de salubrizare în concesiune și insistă că autoritățile municipale sunt obligate să asigure acestei companii drepturi exclusive pe tot teritoriul municipiului Bălți. Compania cere despăgubiri în valoare de 11 milioane de lei. Detalii aflați în ediția ziarului „SP” din Bălți.”

XS
SM
MD
LG