Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Mai mulți deputați participă astăzi la o dezbatere la Călărași în cadrul inițiativei „Forumul regional parlamentar „Dialog cu cetățenii”.

Asociaţia pentru Politică Externă organizează un Club de Presă despre aplicarea în regiunea transnistreană a Acordului de Asociere şi a Zonei Libere de Schimb cu Uniunea Europeană.

Conducerea Primăriei Chișinăului se adună la o ședință săptămânală.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:22 0:00
Link direct

Din actualitatea internațională:

La Hiroshima continuă pentru a doua zi reuniunea anuală a miniștrilor de externe din G7 găzduită de Japonia, având pe agendă securitatea nucleară și cea maritimă, măsuri antiteroriste, chestiunile Coreii de Nord, Ucrainei și Orientului Mijlociu.

La Minsk, se află în vizită ministrul de externe bulgar Daniel Mitov pentru convorbiri pe tema relațiilor bilaterale, cooperării economice și drepturilor omului, având în vedere că Bulgaria deține anul acesta președinția Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei.

Ministrul elvețian de externe, Didier Burkhalter, vizitează Moscova.

La Viena are loc o conferință organizată de OSCE, „A 16-cea Alianță împotriva Traficului de Persoane” axată pe traficul în scopuri criminale.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG