Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Centrul analitic independent Expert-Grup lansează o analiză a reformelor din sectorul financiar al Republicii Moldova.

Platforma Egalitate de Gen va prezenta în cadrul unei conferințe de presă „Cinci motive pentru care şi Moldova să introducă concediul parental”.

Asociaţia Promo-LEX organizează prezentarea şi dezbaterea publică a studiului „Strategii, practici şi instrumente de finanţare a partidelor politice în Republica Moldova”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00
Link direct

Institutul pentru Politici şi Reforme Europene (IPRE) organizează dezbaterea publică cu tema:„Vulnerabilităţile legislaşiei fiscale şi financiare în contextul jurisdicţiilor offshore”.

Comisia Electorală se întrunește într-o ședință la care se așteaptă să se expună față de referendumul cerut de Platforma civică „Demnitate și Adevăr” și pentru care s-au adunat sute de mii de semnături.

Tot astăzi va avea loc și ședința Guvernului Republicii Moldova.

Din agenda internațională:

La Geneva Organizația Națiunilor Unite organizează o conferință la care se va discuta problema refugiaților sirieni. Se așteaptă ca secretarul general ONU, Ban Ki-moon să deschidă evenimentul.

La Bruxelles, are loc Summitul Uniunea Europeană-India, la care președintele Comsiei Europene Jean-Claude Juncker și președintele Consiliului European, Donald Tusk vor purta discuții cu premierul indian Narendra Modi.

XS
SM
MD
LG