Linkuri accesibilitate

Invitata de astăzi este Nadia Darie

„Revista pentru femei E


a.md vă relatează despre frumoasa petrecere în pijamale pe care am organizat-o dar și cauza socială pe care am avut-o Fight for Ellene, o acțiune de caritate organizată pentru fotografa noastră Elena Mocri diagnosticată cu leucemie acută.

Tot pe site-ul nostru găsiți rețete ușoare și delicioase, pentru post sau pentru cei care-și permit și delicii în această perioadă. Avem pentru voi istorii motivaționale, de exemplu aflați despre o mamă solitară la 17 ani, care mai târziu a devenit milionară sau viitoare mămici care fac sport până în ultima clipă înainte de naștere.

Tot pe ea.md vedeți cum dansează Obama tango dar și cum a fost felicitat Alexandru Manciu de familie cu ocazia celei de-a 30-a aniversări.

Cum s-a filmat clipul ultimei piese a trupei Carla's Dreams, dar și ce recorduri a bătut aceasta în România, tot de la noi aflați.

Noul look al Valeriei dar și o foarte controversată prezență la Eurovision, toate pe ea.md. Alte detalii și alte proiecte vin în continuare ca să vă fie viața mai ușoară, iar femeile să găsească aici surse de motivație și inspirație.”

XS
SM
MD
LG