Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Guvernul se întrunește astăzi în ședință, la fel și câteva Comisii Parlamentare. Una din ele, creată special pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al poporului, se va reuni în ședință pentru a intervieva pretendenții la această funcție.

Fundatia Soros-Moldova va prezenta rezultatele ale Proiectului „Promovarea masurilor restaurative în cauzele de coruptie”. În cadrul evenimentului, între altele, se va vorbi despre experienta României in aplicarea confiscarii speciale si extinse.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:43 0:00
Link direct

Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova organizează o conferință cu tema: „Mediatizarea represiunilor staliniste/comuniste și a impactului lor social”.

La Chișinău și Tiraspol continuă cea de-a 15-a ediţie a Festivalului de film francofon. Intrarea este liberă.

Din agenda internațională:

Secretarul de Stat american John Kerry va efectua o vizită în Federația Rusă, anunță ministerul Afacerilor Externe de la Moscova. Anterior, John Kerry anunțase că va vizita Moscova pentru a discuta retragerea trupelor ruse din Siria și procesul tranziției politice din această țară.

Presedintele României, Klaus Iohannis, își continuă vizita Turcia, la Istanbul și Ankara. Obiectivul, anunță agenția Agerpres, vizează consolidarea cooperării bilaterale pe baza Parteneriatului Strategic dintre România și Turcia, semnat în anul 2011.

Președintele american Barack Obama se află într-o vizită în Argentina.

XS
SM
MD
LG