Linkuri accesibilitate

Invitatul de astăzi este Ilia Mariaș.

„Printre ultimele materiale publicate pe site-ul nostru se evidențiază editorialul lui Avigdor Lieberman, în care critică politicile Israelului dar și a statelor Uniunii Europene, care pregătesc pe cont propriu acordul dintre Palestina și Israel cu privire la soluționarea politică a conflictului dintre cele două părți. Potrivit autorului, și prevederile acestui acord nu convin părții israeliene, ca și în cadrul tentativelor anterioare. Autorul consideră că Israelul ar putea fi sacrificat minotaurului islamic.

Pe site se găsește și interviul realizat de corespondentul nostru cu ambasadorul Republicii Moldova în Israel, Gabriela Moraru, care vorbește inclusiv despre familia ei și localitatea de origine Telenești.

Corespondentul nostru Ion Mardari a publicat istoriile mai multor evrei, originari din Republica Moldova, dar care locuiesc acum în diferite colțuri ale lumii. Una dintre istorii aparține sportivului Alexandru Cogan. Fostul fotbalist locuiește în prezent în Israel unde antrenează copii.”

XS
SM
MD
LG