Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Dorledor.info


Invitatul de astăzi este Ilia Mariaș.

„Printre ultimele materiale publicate pe site-ul nostru se evidențiază editorialul lui Avigdor Lieberman, în care critică politicile Israelului dar și a statelor Uniunii Europene, care pregătesc pe cont propriu acordul dintre Palestina și Israel cu privire la soluționarea politică a conflictului dintre cele două părți. Potrivit autorului, și prevederile acestui acord nu convin părții israeliene, ca și în cadrul tentativelor anterioare. Autorul consideră că Israelul ar putea fi sacrificat minotaurului islamic.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:25 0:00
Link direct

Pe site se găsește și interviul realizat de corespondentul nostru cu ambasadorul Republicii Moldova în Israel, Gabriela Moraru, care vorbește inclusiv despre familia ei și localitatea de origine Telenești.

Corespondentul nostru Ion Mardari a publicat istoriile mai multor evrei, originari din Republica Moldova, dar care locuiesc acum în diferite colțuri ale lumii. Una dintre istorii aparține sportivului Alexandru Cogan. Fostul fotbalist locuiește în prezent în Israel unde antrenează copii.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG