Linkuri accesibilitate

Invitatul rubricii de astăzi este Ion Ciumeică.

„În perioada 1-24 martie, persoane responsabile din cadrul Asociației Euroregiunea Siret-Prut-Nistru, se află în vizită de lucru în raioanele din Republica Moldova, membre ale acestei structuri transfrontaliere. În cadrul unei vizite care a avut loc în raionul Cimișlia, s-a vorbit despre programul operațional comun dintre România și Republica Moldova 2014 - 2020, care prevede implementarea mai multor proiecte în diverse domenii.

La Leova vor fi construite 92 de locuințe sociale. Reprezentanții unității de implementare a fazei a doua a proiectului de construcție a locuințelor pentru persoanele social vulnerabile în Moldova și autoritățile publice din acest oraș s-au întrunit pentru a discuta detaliile de lansare a acestui proiect. Construcțiile urmează să fie finalizate în doi ani.

Constantin Furtună este un tânăr din satul Roșu din raionul Cahul care a decis să practice un tip de agricultură mai neordinar pentru țara noastră și anume termicultura. Agricultorul nu sapă solul, dar îl presoară cu fân sau paie.

Acestea și alte știri din numărul Gazetei de Sud le oferim cu plăcere cititorilor.”

XS
SM
MD
LG