Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Premierul Pavel Filip, însoțit de mai mulți miniștri, își continuă vizita la Bruxelles. Astăzi, șeful Guvernului de la Chișinău se va întâlni cu europarlamentarul Andi Cristea, co-președintele Comitetului parlamentar de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană.

Deputata Partidului Comuniştilor, Elena Bodnarenco, este audiată la Centrul Naţional Anticorupţie în calitate de martor, pe marginea unor declaraţii publice despre o presupusă tentativă de corupere.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:39 0:00
Link direct

La Judecătoria Buiucani, este anunțată o nouă ședință de judecată în dosarul ce îl vizează pe fostul premier Vlad Filat.

Institutul „Viitorul”, în comun cu Agenda Naţională de Business (ANB), prezintă Raportul-sinteză, elaborat ca urmare a audierilor publice privind transparenţa în activitatea Parlamentului.

Din agenda internațională:

Astăzi se împlinesc cinci ani de la izbucnirea revoltei în Siria împotriva regimului președintelui Bashar al-Assad, în urma căreia sute de mii de oameni au fost siliți să se refugieze. Luni, 14 martie, la Geneva, au reînceput negocierile internaţionale de pace organizate de Naţiunile Unite în legatură cu situaţia din Siria. La negocierile indirecte participă atât reprezentanți ai opoziției siriene cît şi ai regimului președintelui Bashar al-Assad.

Prințul Charles al Marii Britanii și soția lui, Camilla, Ducesa de Cornwall, continuă turneul în țările din Balcani, printre care Croația, Serbia și Montenegru. Turul familiei regale a Marii Britanii se încheie în Kosovo pe 19 martie.

Tot astăzi este marcată Ziua mondială a drepturilor consumatorilor.

XS
SM
MD
LG