Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Expresul de Ungheni”


Invitata emisiunii este redactoarea Lucia Bacalu.

„Peste 300 de lalele roz au fost împărțite locuitoarelor orașului Nisporeni de către primarul Grigore Robu, anume în așa mod dânsul a decis să-și manifeste respectul față de doamnele și domnișoarele din localitate, cu ocazia zilei internaționale a femeii. Primarul a declarat că astfel a dorit să le ofere o bună dispoziție tuturor femeilor. Fiind întrebat cât a costat acest cadou, primarul a preferat să evite răspunsul limitându-se doar să spună că atunci când este vorba de cadouri pentru femei nu se discută despre bani.

Deși au muncit ani buni în Italia, doi tineri antreprenori ungheneni au decis să deschidă la Ungheni o cafenea cu iz francez. Ideea a venit de la un simplu tapet, pe care era imprimat Turnul Eiffel. Cei doi au deja experiență în afaceri, pentru că au deschis anterior tot la Ungheni un salon de frumusețe în stil italian și o pizzerie.

Se pare că la Zagarancea, raionul Ungheni, tenisul de câmp își va face „viză de reședință”. Aici a ajuns președintele Federației Moldovenești de Tenis de Câmp, Marina Tauber, care a declarat că va contribui la construcția unui teren de tenis de câmp. Doritorii de a juca tenis vor fi dotați cu echipamentul necesar de federație. La Zagarancea, a fost deja pregătit terenul care urmează să fie acoperit cu un înveliș special, în valoare de 300.000 de lei.”

[transcriere Nicu Gușan]

XS
SM
MD
LG