Linkuri accesibilitate

Invitatul rubricii de astăzi este Victor Cobăsneanu.

„La Soroca, foarte multă lume se axează pe evenimentele care au loc la Chișinău. Și nu întâmplător tableta din această vinere se numește „Grupul Petrenco - mărul discordiei dintre PSRM și Partidul Nostru”. Din mulțimea de evenimente și întâmplări care au captat atenția noastră în această săptămână, vreau să pun accentul pe două: transferarea grupului Petrenco din izolator în arest la domiciliu și înregistrarea unui număr destul de mare de candidați pentru funcția de guvernator BNM.

În altă ordine de idei, avem un material dedicat învățământului. Au fost făcute totalurile olimpiadelor pe obiecte pentru colegiile din nordul Republicii Moldova. Reprezentanții celor trei colegii de la Soroca au avut o prestație mai mult decât spectaculoasă, venind acasă cu 21 de locuri premiante, inclusiv cu șase premii pentru primul loc.

Tineri de la Soroca, precum Dumitru Guzun, elev la Liceul Constantin Stere și Nicolae Munteanu, elev la Colegiul Tehnic Agricol, au ocupat locul doi la Concursul național de Științe și Inginerie pentru elevi Mold SEF-2016.”

XS
SM
MD
LG