Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: revista online EA.md


Invitata de astăzi este Nadia Darie

„Revista pentru femei ea.md vă propune și de această dată informații interesante, articole utile și știri de ultimă oră despre tot ce te poate interesa pe tine, femeia care vrea să crească personal și profesional în fiecare zi.

„Semincioara Fermecată”, așa se numește următoarea carte pe care jurnalista Stela Popa o va scoate chiar în luna mai. Secretul vine de la noi, iar detalii afli pe Ea.md.

Tot acolo asculți ultima piesă lansată de Carla's Dreams cu ocazia zilei îndrăgostiților, și afli cum explica politiciana rusă Irina Hakamada femeilor care vor să se debaraseze de autoaprecierea joasă.

Afli pe ea.md că Angelina Jolie vrea să ecranieze povestea de dragoste a celebrei interprete Céline Dion și a producătorului ei René Angélil.

Mai găsești poze și informații despre cum să te machiezi la ieșirea la o cafea cu prietena și aflăm că borseta, celebra geantă a anilor '90, revine în trend.

Despre acestea dar și despre alte găselnițe dedicate weekend-ului îndrăgostiților, rețete de cocktailuri delicoase, dar și despre cum să te distrezi creativ cu copilul tău, găsiți pe ea.md.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG