Linkuri accesibilitate

Sfîrşitul lumii e programat sau reprogramat cînd ziarele duc lipsă de ştiri.

Mai nou sfîrşitul lumii va avea loc 130-150 de mii de ani. Nu s-a stabilit ziua. Descoperirea a fost dezvăluită de ziare britanice şi americane care au citat oameni de ştiinţă.

Atîta doar că oamenii de ştiinţă nu au avut de comunicat aşa ceva. De observat că sfîrşitul lumii e programat sau reprogramat cînd ziarele duc lipsă de ştiri. Procedeaul presupune oameni de ştiinţă care n-au numre şi loc de muncă. Pe urmă se ia o comunicare sau o discuţie liberă la o conferinţă la care vreun nechibzuit om de ştiinţă discută scenarii teoretice.

De pildă: ce-ar fi dacă nu ştiu care galaxie ar exploda?Ar împrăştia bucăţi de planete. Fără îndoială ar fi rău. Pămîntul n-ar face faţă. Oamenii de ştiinţă se joacă pe aceste teme, presa le pescuieşte, uită să dea contextul şi detaliile şi aşa aflăm a doua zi dimineaţă că mai avem cel mult 100 de mii de ani. Scadenţele mai apropiate care pun sfîrşitul lumii peste o lună sau săptămîna viitoare cad în sarcina vizionaruilor, şefilor de cult şi iluminaţilor. Rămîne, însă, destul timp să citiţi ziarul de mîine. Sfîrşitul lumii e de treabă.

XS
SM
MD
LG