Linkuri accesibilitate

Jocuri crude


Jocul întîmplării a lovit de două ori la rînd în Marea Britanie.

Jocul crud al întîmplării a lovit de două ori la rînd în Marea Britanie. De fiecare dată la loterie. Mai întîi, la extragerea pentru un pot de aproape 90 de milioane de euro. Un domn și o doamnă s-au uitat la televizor și au înțeles că au cîștigat.

Fericire vecină cu nebunia. Proiecte. O viață complet schimbată. Cînd au pus mîna pe telefon și au anunțat că au numerele cîștigătoare, funcționarul de la loterie le-a spus că numele lor nu apar nicăieri. A doua zi totul s-a lămurit.

Cei doi au ales numerele bune, dar le-au introdus greșit în computer și n-au văzut semnalul care le cerea să încarce încă o dată. Loteria nu le va plăti banii. După două săptămîni, un pot nou de 80 de milioane. Două bilete au cîștigat, dar unul din ele n-a fost revendicat. Au trecut încă două săptămîni. O doamnă a prezentat biletul pe care îl pusese la repezeală cu rufele în mașina de spălat. Autentificarea biletului s-a șters.

Loteria nu va plăti și doamna va trece pe lîngă 40 de milioane. Reclama spune: numai cine joacă cîștigă! De completat cu: numai cine joacă poate înnebuni!

Previous Next

XS
SM
MD
LG