Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „EA.md”


Invitatul rubricii de astăzi este Nadia Darie

„Bine v-am găsit. Pe lângă două videoclipuri pline de erotism de care am avut parte zilele astea. Unul de la Carla's Dreams și altul de la Delia și Deepcentral, v-am pregătit pe ea.md foarte multe informații interesante din viața tuturor, dar și utile pentru cei care le citesc.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:14 0:00
Link direct

Aveți parte de la noi de un interviu exclusiv cu Valentin Boghean, un dialog sincer despre soție, fiu și dragoste. Recunoaște acolo că soția i-a cucerit emoțiile în timp, iar el a cedat.

Aflați cine este cea mai importantă persoană din lume, pot să vă dau un indiciu, nu a împlinit nici un an încă. Aflați cum să slăbiți sănătos, cum să vă antrenați corect, de la o antrenoare urmărită de peste un milion de persoane.

Totodată, aflați despre activitățile vedetelor pe care le au cu copii lor, dar și idei inedite pentru casa ta. Rămâi cu noi, site-ul care are cea mai feminină audiență din Republica Moldova.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG