Linkuri accesibilitate

LIVE BLOG Moldova, în căutarea unui prim-ministru. Noi proteste la Chişinău

Mii de oameni au ieşit în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de desemnarea democratului Pavel Filip la funcția de premier şi pentru a cere alegeri anticipate.


Protestatarii Platformei civice "DA"
18:22 16.1.2016

Aici se încheie blogul nostru pentru 16 ianuarie. Vă mulțumim că ne-ați urmărit.

18:14 16.1.2016

Nicolae Timofti explică de ce a fost nevoit să îl desemneze pe Pavel Filip la funcția de premier

Președinția Republicii Moldova a difuzat o declarație a șefului statului Nicolae Timofti, potrivit căreia decizia de a-l nominaliza pe Pavel Filip în calitate de candidat la funcția de prim-ministru a fost luată „ca urmare a unor elemente obiective care nu pot fi puse la îndoială din punct de vedere constituțional”.

Totodată, Președinția a făcut publică lista cu semnăturile a 55 de deputați care l-au susținut pe Pavel Filip.

15:52 16.1.2016

Cele două proteste s-au încheiat simultan

Renato Usatîi şi liderii Platformei "DA" au mulţumit oamenilor care au ieşit în stradă şi i-au chemat să le fie alături în ziua în care va fi votat noul guvern.

15:32 16.1.2016

Usatîi: "Preşedintele a făcut jocul lui Plahotniuc"

"Toată ţara trebuie să fie în faţa Parlamentului pentru a zădărnici alegerea premierului!" Acesta a fost îndemnul lansat de Renato Usatâi în cadrul mitingului din preajma sediului legislativului. Liderul formaţiunii Partidul Nostru a afirmat că preşedintele Timofti în cele din urmă a făcut jocul lui Plahotniuc şi nu mai beneficiază de sprijinul oamenilor.

Încarcă mai mult

Opinia dvs.

Arată comentarii

XS
SM
MD
LG