Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ea.md”


Invitata rubricii de astăzi este Nadia Darie.


„Revista online pentru femei ea.md nu a avut sărbători sau pauze în săptămânile ce s-au scurt până acum. Am informat femeile despre tot ce le poate interesa. Revenim în forță pentru voi, cu un interviu exclusiv cu modelul Anastasia Iacub, cea care ne-a reprezentat țara la Miss World 2015. Tânăra povestește dezamăgirea trăită acolo în detalii.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00
Link direct

Vedeți noul video clip al formației Zdob și Zdub și recunoașteți personajele implicate la filmări.

Noutăți fashion, de la premiile Golden Globe 2016, gulerele cămășilor și rochia din pluș, vedeta iernii.

Află detalii interesante din viața vedetelor Beyonce, Ekaterina Varnava, Ani Lorak, Cristina Scarlat, Gisele Bündchen sau Lilu Ojovan.

Vezi cum slăbești sănătos după sărbători și care este fructul minune care combate colesterolul.

Nu uita, o femeie informată este o femeie puternică. Ea.md este femeia care vrea să te inspire și să-ți insufle personalitate.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG