Linkuri accesibilitate

Ce pregătesc pentru seara de revelion câteva televiziuni din Moldova?


Invitații rubricii: Cristina Pohilenco (Jurnal TV), Tatiana Vlas (Moldova 1) și Lia Chetrari (Canal Regional).

Telespectatorii cu siguranță vor avea ce să urmărească în seara de revelion, cel puțin așa promit cei de la televiziuni. Cristina Pohilenco, directorul de programe de la Jurnal TV spune că:

„Pe 31 decembrie, de la ora 22, le dăm întâlnire telespectatorilor cu melodii extraordinare interpretate de Cristi Aldea-Teodorovici și invitații speciali, printre care Cătălin Josan, Dara, Tania Cergă, Brio Sonoris și mulți alții. După care, atunci când vom trece în noul an, în 2016, vom încânta inimile telespectatorilor cu un concert interpretat de Orchestra Tharmis și Valentin Uzun.”

Totodată, postul de televiziune Canal Regional, pe lângă programul distractiv a pregătit și un program informativ pentru telespectatori. Detalii ne-a oferit producătorul general al postului, Lia Chetrari:

„În seara de revelion, la postul Canal Regional, telespectatorii vor putea urmări o sinteză a celor mai improtante știri la nivel internațional. De asemenea, o emisiune specială realizată de colegii noștri din Taraclia, despre vizita lor în Estonia. Iar o altă emisiune, este cea despre Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg. În noaptea de revelion va mai fi și un concert din Chișinău.”

Amatorii de muzică populară vor urmări însă concertele pregătite de postul public de televiziune, Moldova 1, pentru seara de revelion. Asta potrivit Tatianei Vlas, șefa Departamentului Programe și Planificare.

„De la 22:30 avem <<Revelion 2016 - program de muzică populară>>, este un produs Moldova 1. Asta până la ora 12, iar după ora 12 avem un program cu interpreți de muzică de estradă.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG