Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Agenda Moldovei si a lumii pare sa se concentreze in aceste zile de dinainte de Craciun pe probleme de familie si individuale, si mai putin pe cele globale.

Dupa nominalizarea lui Ion Sturza ca premier de catre presedintele Timofti, acesta are la dispozitie 15 zile pentru a veni in Parlament cu un cabinet si un program de guvernare, dar pina acum, democratii, comunistii si socialistii au spus ca nu vor vota un cabinet Sturza. Pe de alta parte, avind in vedere trecutul de politician si de prosper om de afaceri al lui Ion Sturza, nu pot fi excluse surprize. Oamenii politici din Moldova de multe ori au spus una si au facut... alta!

Si daca vreti sa vedeti un recent exemplu, va invitam sa deschideti pe pagina noastra de internet, proiectul multimedia Politigraful – proiect care tocmai de acest lucru se ocupa – de a vedea când politicienii moldoveni isi schimba părerile, sau spun una, fac alta si uita de promisiunile si de declaratiile facute tot de ei anterior…

Pe plan international, premierul Indiei Narendra Modi se va afla la Moscova de miine si pina in ziua de Crcaiun, pe stil nou.

Majoritatea institutiilor Occidentale sunt in vacanta de iarna.

XS
SM
MD
LG