Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata serii e jurnalista Marina Ciobanu

„În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți despre averile, afacerile și activitatea din cadrul Inspectoratului General al Poliției a lui Gheorghe Cafcaliuc, șeful interimar al instituției.

Tot mâine aflați cine sunt cei trei magistrați de la Curtea de Apel care l-au salvat pe Valeriu Guma de la închisoare și cum și-au motivat aceștia decizia.

De asemenea, vedeți ce cred viitorii judecători despre reforma justiției, cum interpretează președintele CSM, Victor Micu, critica presei la adresa magistraților și de ce Maia Sandu semnalizează monopolul Berlusconi din Republica Moldova.

Totodată, în ediția tipărită din 17 decembrie, aflați că peste 60% din femeile din Moldova s-au confruntat cu fenomenul violenței în familie, dar și că statul neglijează vizibil această problemă.

La marginea Europei citiți despre indepnedența dependentă a ANRE, iar în suplimentul „Stop Fals” aflați cum scrie presa rusă despre „pantalonii impotenți” importați din Republica Moldova.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG