Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ea.md


Invitata rubricii de astăzi este Nadia Darie.

„Revista ea.md vă oferă și în această săptămână multă informație, toate noutățile zilei, la oră și multe recomandări dar și istorii motivaționale, atât pentru femeile care ne citesc, cât și pentru domnii care îndrăznesc să ne viziteze revista.

Toate detaliile despre participarea Anastasiei Iacob, reprezentanta Moldovei la Miss World, le aflați pe ea.md. Ascultați noua piesă lansată de Dan Balan. Vedeți ce amalgam de evenimente caritabile au avut loc în acest weekend la Chișinău, de la un bal al brazilor de toată frumusețea și lansări de albume cu colectări în scop caritabil, până la diverse acțiuni pe care artiștii de la noi le întreprind, pentru a face mai bine altora de Crăciun.

Cum să nu ne îngrășăm de sărbători dar și alte recomandări de la personalități cunoscute, toate pe ea.md.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG