Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


La Chișinău se dezvelește o placă memorială iîn amintirea lui Gheorghe Cașu, prima reuniune de asociere UE - Bosnia Herțegovina, criza siriană discutată la Geneva.

Consiliul marii Adunari Naţionale si Platforma civica Demnitate si Adevar fac declaratii despre realizarea revendicarilor populare si despre sansele ca Moldova sa aiba intr-adevar un guvern cu oameni de încredere. La ministerul apărarii are loc o ceremonie cu ocazia sosirii celui de-al treilea contingent moldovenesc din misiunea KFOR din Kosovo.

Pe strada care ii poarta numele din Chisinau se dezvelește o placa memorială in amintirea lui Gheorghe Cașu, luptător în razboiul de pe Nistru, ucis în apropiere de Dubasari.

Se deschide in curind al doilea Tirg National al Covorului si ministerul culturii va prezenta aceasta editie.

Ambasada Italiei de la Chisinau organizeaza un concert de Craciun, iar la Muzeul National de Istorie are loc balul brazilor de Craciun.

La Bruxelles are loc prima reuniune de asociere Uniunea Europeana - Bosnia Hertegovina, presedintele din Cipru Nicos Anastasiades viziteaza Ucraina, seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov e la Roma.

La Geneva, reprezentantii Rusiei, Statelor Unite si Naţiunilor Unite discuta criza siriana, unde numarul victimelor creste necontenit, ca si al violenţelor.

Natiunile Unite au consacrat ziua de astazi… muntelui…

XS
SM
MD
LG