Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Maratonul scrisorilor pentru drepturile omului, la Paris continuă conferința ONU despre climă, comisarul european Johnaes Hahn se află la Belgrad.

Transparency Moldova organizeaza o conferinta de presa legată de rezultatele unei cercetari sociologice privind perceptia oamenilor de afaceri si a gospodarilor individuali asupra corupţiei din Republica Moldova.

Parlamentul se intruneste în sedinta plenara.

Delegatia Uniunii Europene la Chișinău lanseaza un program de cultură și creativitate UE - Parteneriatul estic.

Amnesty International Moldova organizeaza maratonul scrisorilor pentru drepturile omului, in care oameni din peste 200 de tari scriu scrisori de incurajare pentru persoanele carora li s-au încălcat drepturile si se afla in detentie.

Este cazul si colegei noastre, jurnalista Hadigia Ismailova, de la serviciul azer al Europei Libere care a fost eliberată miercuri din motive de sănătate după un an de detentie, în urma condamnării sale la 6 ani de inchisoare pentru ca a investigat mari cazuri de corupţie din tara sa.

Judecatoria Buiucani va examina cererea procurorilor de a prelungi cu inca 30 de zile arestul preventiv al fostului premier si lider al PLDM, Vlad Filat.

Ambasada Germaniei la Chisinau organizeaza concertul de Craciun si ONU Moldova va acorda premiile sale in domeniul drepturilor omului

Presedintele Moldovei, Nicolae Timofti este in Turkmenistan unde partucipa la o conferinta internatională pe tema neutralităţii.

La Paris continuă conferința ONU despre climă. Ea se va termina vineri cu o rezolutie despre care se spune ca va avea 26 de pagini,.

Comisarul european Johnaes Hahn se află la Belgrad.

La Stockholm au loc ceremoniile de acordare a premiului Nobel pentru anul 2015.

XS
SM
MD
LG