Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei, așa cum o prezintă agenția MOLDPRES:

La Leova se va desfășura Forumul regional parlamentar „Dialog cu cetățenii”. Forumul este organizat cu susținerea programului ONU „Femeile în politică” și în colaborare cu Oficiul teritorial de informare a Parlamentului din Leova.

În capitală Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media organizează consultări publice asupra proiectului Codului Audiovizualului.

Comisia Naţională de Integritate, în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare vor prezenta la sediul CNI din capitală un studiu sociologic pe percepția cetățenilor asupra corupției și a sectoarelor vulnerabile la venituri și proprietăți nejustificate, conflict de interese și incompatibilități.

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va participa la deschiderea celei de-a 21-a sesiuni a Conferinței părților la Convenţia-cadru a Naţiunilor Unite cu privire la schimbările climaterice (COP 21), care are loc la Paris, în perioada 30 noiembrie - 11 decembrie 2015.

Un alt eveniment internațional prezentat în agenda zilei de Reuters: la Bruxelles, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, va ține o conferință de presă pe fondul tensiunilor dintre membra NATO Turcia și Rusia.

XS
SM
MD
LG