Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, are loc ședința plenară a Parlamentului.

Se întrunește în ședință și Comisia Națională de Integritate.

Liderii Congresul Comunităților Ruse din Republica Moldova anunță o conferință de presă pentru a îndemna la boicotul mărfurilor turcești, după exemplul dat de politicieni ruși, în urma doborârii avionului rus de vânătoare de către aviația turcă la granița cu Siria.

La Moscova, se va afla în vizită președintele francez François Hollande pentru convorbiri cu omologul său rus Vladimir Putin.

Președintele ucrainean Petro Poroșenko începe o vizită de două zile la Haga, în Olanda.

Comisarul european pentru politica vecinătății și negocieri de extindere Johannes Hahn vizitează Georgia.

Miniștrii europeni de externe participă la o reuniune informală la Luxembourg.

La Viena, are loc ședința Consiliului de Directori ai Agenției Internaționale pentru Energia Atomică.

La Monaco, are loc ședința Asociației Internaționale a Federațiilor de Atletism având pe agendă și scandalul dopajului din Rusia, care poate suspenda atleții ruși de la multe competiții.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG