Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Oastea Moldovei


Invitatul de astăzi este Ion Vulpe, redactor-șef al revistei ministerului apărării „Oastea Moldovei”:

Aducem pentru cititorii revistei „Oastea Moldovei” o serie de articole printre care voi menționa agenda internațională a ministrului apărării Anatol Șalaru, care în ultimele zile a întreprins două vizite importante. A avut o întrevedere cu președintele Georgiei și cu ministrul apărării acestei țări, iar mai apoi a avut și un dialog cu asistentul adjunct al secretarului apărării Statelor Unite pentru Federația Rusă, Ucraina și Eurasia, doamna Evelyn Farkas.

Tot în acest număr ne referim și la activitatea Centrului de studii strategice de apărare și securitate, este un centru care a fost format în anul 2009 în cadrul Academiei Militare Alexandru cel Bun. Printr-o serie de întrebări elucidăm care este aria de competență, ce studii, ce cercetări se fac acolo și multe alte detalii.

Tot în acest număr aducem pentru cititorii noștri impresiile unui grup de jurnaliști din Republica Moldova care au făcut o deplasare în Kosovo , acolo unde militarii moldoveni se află în misiunea KFOR și ei revin cu detalii despre activitatea militarilor.

Vorbim și despre un exercițiu al aviatorilor sau mai bine zis un curs de supraviețuire, cel care este binevenit oricăror militari, mai ales aviatorilor.

XS
SM
MD
LG