Linkuri accesibilitate

Opoziția liberală din Parlamentul României se pregătește să depună o moțiune simplă la adresa ministrului de interne Gabriel Oprea


Opoziția liberală din Parlamentul României se pregătește să depună o moțiune simplă la adresa ministrului de interne Gabriel Oprea, acuzat că nu și-ar asuma responsabiliteta pentru moartea săptămâna trecută a unui motociclist din coloana sa oficială. Accientul mortal din centrul Bucureștiului a fost provocat de o grosapă într-una din principalele artere din capitala română. Opoziția liberală cere și audierea cazului în Comisia de apărare a Senatului. Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a spus duminică la o conferinţă de presă, că formaţiunea sa cere în continuare demisia vicepremierului Gabriel Oprea şi că această solicitare nu vine dintr-un calcul politic.

În cursul serii de luni, în fața Guvernului a fost convocată o nouă manifestație de protest la care să se ceară demisia ministrului de interne. Duminică, peste o mie de persoane au participat la o manifestație similară. Ambele au fost convocate prin rețelele sociale.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG