Linkuri accesibilitate

Protestele Platformei DA par să se concentreze tot mai mult pe firmele legate de numele lui Vlad Plahotniuc


Protestele organizate de Platforma civică „Deminate ți Adevăr” par să se concentreze din ce în ce mai mult asupra unor firme legate de numele omului de afaceri și politicanului democrat Vlad Plahotniuc. Duminică, protestatarii din PMAN au pichetat, în anumite momente tensionat, clădirea Global Bussines Center unde își au sediul mai multe firme care se pare că-i aparțin politicianului democrat.

Miercuri, liderii Platformei DA au anunţat că vor picheta, a doua zi consecutiv, sediul postului de televiziune Publika TV, și acesta pus în legătură directă cu Vlad Plahotniuc.

„Suntem împotriva faptului că posturile de televiziune dezbină societatea, încearcă să impună opiniile unui cerc îngust de oameni care vor să ţină ţara în captivitate”, a declarat Inga Grigoriu, membră a Platformei DA, citată de IPN.

Liderii protestatarilor au anunţat că cer și demisia Consiliului Coordonator al Audiovizualului pentru faptul că ar continua să încurajeze „terorismul mediatic generat de trustul General Media Grup”.

XS
SM
MD
LG