Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Timpul


Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated

Invitatul serii este Dorin Galben, reporter.

În acest număr am pregătit un material neobișnuit despre oamenii care strâng gunoiul din capitală. Un reporter de-al nostru a petrecut o jumătate de zi alături de ei și a aflat cât de dificil este să muncești printre gunoaie. El a observat că aceștia sunt priviți cu dispreț de majoritatea chișinăuienilor.

În ziar avem și o analiză amplă a sondajului realizat zilele trecute de CBS-AXA, unde Igor Dodon și Renato Usatîi sunt în topul preferințelor populației.

Nu uităm nici de economie. Colegii mei au pregătit un material care explică cine beneficiază și cine suferă de pe urma deprecierii leului. Valoarea valutei noastre naționale scade dramatic, iar acest lucru nu este întâmplător!

La rubrica ecologie de această dată avem un subiect care scoate în evidență importanță reciclării bateriilor uzate și prezintă impactul lor asupra mediului înconjurător și a sănătății oamenilor. Mai pe scurt: nu aruncați bateriile la gunoi oameni buni!

În cursul săptămânii curente a fost inaugurată cursa de tren Chișinău-Iași. Prin urmare noi am aflat care sunt impresiile călătorilor și care este rentabilitatea acesteia.

Tot în această ediție avem și un interviu exclusiv cu formația Alternosfera, care lansează un nou album întitulat Haosoleum. Membrii formației au vorbit despre procesul de creație, dar și despre concertul care va avea loc pe 17 octombrie la Moldova-Film.

La fel ca și în edițiile precedente, de această dată în ziar vor fi două fragmente din cărțile regretatului Constantin Tănase, dar și alte materiale sau editoriale în care sunt analizate problemele actuale din țară.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG