Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Adevărul Moldova”


Invitata serii este Doina Stimpovschi

„În ediția de mâine a ziarului Adevărul Moldova continuăm să ne referim la protestul din centrul Chișinăului, acolo unde mai multe persoane și-au instalat corturi. Duminică, organizatorii mitingului au anunțat despre permanentizarea manifestației. Citiți în paginile ziarului un reportaj de la fața locului despre cum a trecut prima noapte a protestatarilor, dar și care sunt cerințele unor oameni concreți aflați în Piața Marii Adunări Naționale.

De asemenea, aflați ce cred politicienii de la Chișinău despre protestele din Piața Marii Adunări Naționale. Noi am contactat atât reprezentanți ai partidelor de dreapta, cât și cei de stânga, care ne-au spus că este dreptul cetățenilor de a-și exprima nemulțumirea. Totodată, unii dintre ei se arată îngrijorați de faptul că evenimentele ar putea lua o turnură tragică și se tem de o posibilă lovitură de stat. Deși fac parte din partide diferite, deputații sunt de acord cu un singur lucru: Republica Moldova traversează o perioadă grea, iar problemele trebuie rezolvate urgent.

Tot în ediția de mâine citiți povestea unui moldovean convertit la Islam. Acesta este originar din raionul Basarabeasca și s-a convertit la islam la vârsta de 30 de ani. El vine dintr-o familie în care tatăl era ateu, iar mama nu practica legile ortodoxiei. Fiind student a început să se caute pe sine, dorea să-și găsească sensul vieții, dar mai ales îl interesa dacă există Dumnezeu și care este religia adevărată.

Mai multe vă lăsăm să aflați din ediția de mâine a ziarului Adevărul Moldova.”

XS
SM
MD
LG