Linkuri accesibilitate

Autobuzul Europei Libere a ajuns la Florești

Discuția e moderată de unul din cei mai vechi colaboratori și comentatori politici ai postului nostru de radio, scriitorul Vitalie Ciobanu, redactor-șef al revistei „Contrafort”. Invitați: Ștefan Panis, președintele raionului Florești; Valeriu Ceapă, primarul orasului Florești; Galina Voleanschi, șefa Oficiului teritorial al cancelariei de stat de la Soroca; Iurie Țap, deputat; Grigore Cojocaru, directorul S.A. Servicii Comunale Florești; Petru Rusu, șeful direcției de asistență socială de la consiliul raional Florești; Sergiu Sochircă, medic-șef, spitalul raional Florești și Feodosia Bunescu, primarul satului Băhrinești, Florești.
-----------
„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului Radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional.
Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.


XS
SM
MD
LG