Linkuri accesibilitate

Problema ecologică de la Soroca

Lipsa unui sistem de epurare este una dintre cele mai vechi probleme din Soroca. Ecologia Nistrului îngrijorează specialiștii din R. Moldova, cam 85% din populația țării bea apă din acest râu.

Lipsa unui sistem de epurare este una dintre cele mai vechi probleme din Soroca. Ecologia Nistrului îngrijorează specialiștii din R. Moldova, cam 85% din populația țării bea apă din acest râu. Soluțiile nu sunt ușor de găsit, iar experții spun că va fi nevoie de investiții de zeci de milioane de dolari pentru a instala un sistem eficient și durabil de epurare a apei, care va soluționa și problema mirosului urât din împrejurime.
----------------

„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului Radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional. Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.


XS
SM
MD
LG