Linkuri accesibilitate

Nina Ştanski a dezminţit că ar fi fost implicată într-un grav accident rutier în centrul Tiraspolului


Responsabila de relaţii externe în administraţia transnistreană Nina Ştanski a dezminţit într-o postare pe Facebook că ar fi fost implicată într-un grav accident rutier în centrul Tiraspolului, relatează Unimedia. Nina Ştanski a confirmat însă că „un grav accident rutier” s-a produs în apropiere de aşa-numitul minister de externe din Tiraspol. „Cât despre mine, - a scris Ștanski, - sunt bine, toată ziua am petrecut-o la serviciu, iar seara cu familia”. Ea a numit relatările din presa moldoveană despre accident drept intoxicații de presă „mizerabile”.

Portalul Ava.md a scris cu referire la martori oculari că în dimineaţa zilei de 12 august (în jurul orei 10.30), o maşină marca Audi, la volanul căreia se afla Nina Ştanski a lovit un automobil Honda în care se aflau trei persoane - un bărbat, o femeie şi un adolescent -, cel mai mult având de suferit tânărul şi femeia care au fost internați în spital în stare gravă.

Potrivit publicaţiei, ministra de externe a regiunii separatiste nu a avut de suferit și a părăsit imediat locul accidentului, fără să aştepte salvarea şi poliţia, urmându-și calea pe jos până la locul de muncă, aflat la doar 150 metri distanță.

Sursa citată afirmă că la scurt timp şi-au făcut apariţia serviciile de securitate care ar fi „curățat” orice urmă de implicare a Ninei Ștanski în accident.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG