Linkuri accesibilitate

Larga și oamenii ei, văzuți de reporterii Radio Europa Liberă

Comuna Larga din raionul Briceni este prima localitate în care a poposit autobuzul postului Radio Europa Liberă în a doua săptămână a campaniei prin care jurnaliștii, comunitatea locală și experții își propun „să pună Moldova pe roate”.

Tema dezbaterilor este „Inovație și spirit gospodăresc”. Participă specialiști în diverse domenii, printre care istoricul Ion Varta și coordonatoarea proiectului PCDLI al PNUD Moldova Olesea Cazacu, alături de Elena Bejenaru, administratoarea Incubatorului de Afaceri din Larga, și Diana Lecari, președinta ACL „Un viitor luminos”.

----------------
„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului Radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional.
Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.

Încarcă mai mult

16x9 Image

Natalia Sergheev

Natalia Sergheev, jurnalistă multimedia din echipa Europei Libere la Chișinău, una din prezentatoarele emisiunii matinale „Moldova la ora 7” și realizatoare de documentare video pentru „Pur și Simplu”. 

XS
SM
MD
LG