Linkuri accesibilitate

Dialoguri peste Prut. Campania „AICI este Europa Liberă” la Sculeni

Campania „AICI este Europa Liberă” a organizat la Sculeni, raionul Ungheni, o dezbatere cu tema „Dialoguri peste Prut”. Localnicii au primit cu această ocazie în dar cărţi, tricouri, ziare şi alte lucruri utile din partea postului de radio Europa Liberă şi a Programului Comun de Dezvoltare Locală Integrată. A fost proiectat filmul realizat de jurnalista Eugenia Pogor pentru emisiunea TV a Europei Libere „Pur şi Simplu” despre localitatea lor, un film numit „Maluri de Prut”. A fot proiectat de asemena un videoclipreliazt de Tatiana Eţco despre Sculeni, şi s-a ascultat un reportaj radio de Valentina Basiul realizat duminică în piaţa de legume și fructe a localităţii.

„AICI este Europa Liberă” este o campanie a postului de radio Europa Liberă/Libertatea în parteneriat cu Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente. Partener media - postul de televiziune Canal Regional.

Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.


Încarcă mai mult

16x9 Image

Natalia Sergheev

Natalia Sergheev, jurnalistă multimedia din echipa Europei Libere la Chișinău, una din prezentatoarele emisiunii matinale „Moldova la ora 7” și realizatoare de documentare video pentru „Pur și Simplu”. 

XS
SM
MD
LG