Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică examinează cererea distribuitorilor de energie electrică de a majora substanțial tarifele în lei plătite de populație și agenții economici.

Preşedintele Nicolae Timofti își încheie o vizită de două zile în Republica Belarus.

Camera inferioară a Parlamentului german, Bundestagul, urmează să supună votului propunerea ca Berlinul să înceapă negocierile pentru al treilea ajutor salvator destinat Greciei.

Vicecancelarul german, ministrul Economiei Sigmar Gabriel vizitează Teheranul în premieră de la încheierea acordului nuclear între puterile internaționale și Iran în 14 iulie.

Ministrul de externe sârb Ivica Dacic, care este președintele în exercițiu al OSCE, vizitază Kievul.

În lume este marcată Ziua pentru Justiție Internațională, care comemorează adoptarea Tratatului fondator al Tribunalului Penal Internațional.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG