Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Prim-ministra interimară Natalia Gherman face o vizită la Kiev în fruntea unei delegații oficiale.

La Chișinău, Consiliul Europei lansează un proiect de sprijin pentru reforma penală din Republica Moldova, finanțat de Guvernul Danemarcei.

La Kiev se află în vizită asistenta Secretarului de Stat american pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Victoria Nuland, ultima destinație a unui turneu european.

La Wahington, ministra de finanțe a Ucrainei, Natalia Iaresko, se va întâlni cu creditorii pentru noi negocieri de restructurare a datoriilor.

Premierul ucrainean Arseni Iațeniuk visitează Londra, unde se va întâlni cu omologul său britanic David Cameron pentru convorbiri despre întărirea relațiilor comerciale și atragerea investițiilor britanice în Ucraina.

Astăzi expiră termenul limită acordat de țările zonei euro Greciei pentru îndeplinirea condițiilor de începere a negocirilor asupra unui nou pachet de ajutoare.

Ministrul grec de externe Nikos Kotzias face o vizită oficială în Albania pentru convorbiri cu liderii albanezi, inclusiv cu premierul Edi Rama.

La Ankara, premierul turc în exercițiu Ahmet Davutoglu se întâlnește cu liderii principalelor trei partide ale opoziției într-o primă rundă de negocoeri pentru formarea coaliției de guvernare.

La Praga, ministrul adjunct de externe al Rusiei, Grigori Karasin, se întâlnește cu emisarul georgian pentru relațiile cu Rusia, Zurab Abashidze.

XS
SM
MD
LG