Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Mai multe asociații de producători agricoli ar urma să anunțe organizarea unei noi acțiuni de protest, preconizată pentru 27 mai. Separat, mai mulți directori de fabrici de conserve planifică să adreseze o serie de revendicări Guvernului.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului găzduiește audieri publice despre două inițiative legislative care ar fi menite să limiteze efectele propagandei ruse.

În Polonia sunt așteptate rezultatele oficiale ale alegerilor prezidențiale, în urma turului doi de duminică la care s-au confruntat președintele în exercițiu Bronislaw Komorowski și conservatorul Andrzej Duda.

Premierul britanic David Cameron urmează să-l primească la reședința sa oficială pe președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru a lua în discuție planurile guvernului conservator de la Londra de renegociere a situației Mari Britanii în Uniunea Europeană.

La Washington, președintele american Barack Obama va rosti un discurs de Ziua Memorială și va depune flori la Mormântul Soldatului Necunoscut la Cimitirul Național Arlington.

XS
SM
MD
LG