Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Conferință de presă OSCE despre observatorii de la alegerile locale, discuție GenderDoc-M despre homosexualitate și creștinism, la Praga începe festivalul cărții și literaturii.

La Chișinău va avea loc o sedinta a parlamentului.

Platforma unionista Actiunea 2012 organizează o conferinta de presa despre manifestatia preconizată pentru sfîrșitul.

Biroul OSCE pentru Institutii Democratice si Drepturile omului organizeaza o conferinta de presa pentru misiunea de monitorizare a alegerilor locale din 14 iunie.

Discuție la clubul de presă GenderDoc–M despre homosexualitate si creştinism, iar apoi, in cadrul seratei demnitatii LGBT se vor decerna premii pentru promovarea egalitatii si contributia la dezvoltarea miscării LGBT din Moldova.

Continuă festivalul international de filme documentare.

Reprezentanti ai tarilor din parteneriatul estic se intilnesc la Bratislava cu ministrii de externe ai tarilor din grupului Vishegrad 4, grup format de Cehia, Slovacia, Ungaria si Polonia care au actionat unitar si in coordonare pentru ca toate cele 4 tari sa fie admise in Uniunea Europeana si Alianta Nord Atantica. Organizatia a fost infiintata in 1991, iar cele 4 tari central europene au fost admise in Uniunea europeana dupa 13 ani, in 2004.

La Praga începe festivalul cărții și literaturii care se va desfasura pina la sfirsitul saptaminii.

In China soseste astazi intr-o vizita de doua zile premierul Indiei Narenda Modi.

XS
SM
MD
LG