Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Palatul Republicii de la Chişinău are loc un forum despre implicarea femeilor pe picior de egalitate în activitatea politică și economică.

La Centrul de Informare şi Documentare privind NATO este lansat un proiect de instruire a jurnaliștilor specializați în domeniul securității și cooperării practice între Republica Moldova și NATO.

La Kiev, se vor afla în vizită președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, și șefa politicii externe europene Federica Mogherini.

Cancelara germană Angela Merkel se întâlnește la Helsinki cu premierul finlandez Alexander Stubb și cu președintele Sauli Niinisto, pentru convorbiri pe tema crizei din Ucraina, Rusiei, economiei din zona euro și politicii de apărare europene.

Premierul suedez Stefan Lofven vizitează Statele Unite urmând să rostească un discurs despre munca decentă pentru toți la Consiliul Economic și Social al ONU, la New York.

Ministrul de finanțe american Jack Lew se întâlnește la Beijing cu premierul chinez Li Keqiang.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

Previous Next

XS
SM
MD
LG