Linkuri accesibilitate

Președintele Franței, cancelara Germaniei și premierul Spaniei se deplasează la locul prăbușirii avionului Airbus 320 în Alpii francezi


Echipele speciale și-au reluat activitatea la locul prabuşirii avionului german Airbus 320, in Alpii francezi, cu 150 de oameni la bord. Ministrul francez de interne a anunţat că a fost gasită una din cutiile negre ale avionului, care a înregistrat convorbirile dintre piloți. Cutia este parțial stricată, dar datele pot fi recuperate, a precizat ministrul de interne francez.

În cursul zilei, la locul accidentului sunt așteptați președintele Franței, François Hollande, cancelara Germaniei, Angela Merkel, și premierul Spaniei, Mariano Rahoy. Majoritatea victimelor erau cetățeni germani și spanioli.

Avionul companiei Germanwings zbura pe ruta Barcelona-Düsseldorf, iar compania „mamă” Lufthansa, care opera cursa cu tarif redus, a declarat ca analizeaza tragedia ca pe un accident. Poliţia franceza spune ca va dura ceva timp pînă cind vor putea fi recuperate ramasitele pamintesti ale victimelor. Familiile celor 150 de victime sunt așteptate să sosească și ele la locul accidentului.

XS
SM
MD
LG