Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Săptămâna începe sub semnul agriculturii: cel mai mare panou online de anunţuri din Moldova, împreună cu Federaţia Naţională a Fermierilor din Moldova, organizează o conferinţă de presă cu tema „Tehnologiile Internet în susţinerea producătorilor agricoli”.

Primarul general al capitalei Dorin Chirtoacă conduce obișnuita ședință săptămânală a Consiliului de administrație, după ce s-a întors dintr-o vizită în Luxembourg.

La Strasbourg începe sesiunea plenară a Parlamentului European.

La Bruxelles, miniștrii de finanțe din zona euro discută din nou problema Greciei. Discuțiile se vor prelungi marți, când are loc reuniunea miniștrilor de finanțe din toate țările Uniunii Europene.

O vizită care va sta sub semnul relațiilor comerciale este cea întreprinsă de cancelara Germaniei, Angela Merkel, așteptată la Tokyo.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:05 0:00
Link direct

  • 16x9 Image

    Ileana Giurchescu

    Un „dinozaur” al Europei Libere, am început să lucrez în redacția de limba română încă din 1987, la Munchen, Germania, unde mi-am descoperit și cultivat interesul pentru știri și politica internațională. Ca membră a echipei de la Radio Europa Liberă, am „făcut” revoluțiile din 1989, am scris despre căderea URSS și am relatat în direct, alături de Nestor Rateș, despre atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Rămân fascinată de istoria și moștenirea lăsată de Europa Liberă în arhiva audio.

Previous Next

XS
SM
MD
LG