Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „PentruEA.md”


Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated
Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated

Invitata serii este Nadia Darie de la revista online „PentruEA.md”.

„În această săptămână revista PentruEA.md vă aduce multe suprize mai mult sau mai puţin planificate. Încheiem campania „Prinde dragostea în luna iubirii”. Cele zece istorii de dragoste ale cuplurilor, mai mult sau mai puţin cunoscute, vă aşteaptă pe o pagină specială a revistei. De fapt, sunt mai mult de zece, dar le descoperiţi singuri.

Aflăm totul despre postul alimentar şi cel spiritual de la părintele Octavian Moşin, care tălmăceşte şi Ziua Internaţională a femeilor în accepţia bisericii.

Avem în vizor ceremonia de decernare a premiilor Oscar – fazele haioase, cele mai deosebite ţinute, dar şi cele mai memorabile momente.

Te ţinem la curent cu aniversaţii lunii, cu proaspetele mămici, experimentele haioase ale vedetelor, dar şi amintirile dulci din copilăria acestora.

La capitolul Stil şi Frumusețe aflăm ce designeri autohtoni au defilat lucrările lor la Londra, ce coafuri sunt la modă în viitorul sezon, pe care le putem realiza uşor şi rapid, şi ce ascunde după el rujul roşu şi manichiura de jurnalist.

Toate pe PentruEA.md, nu uita că noi îşi arătăm femeia cu personalitate. Fii ca ea!”

XS
SM
MD
LG