Linkuri accesibilitate

„Dacă accesați acum studentie.md aflați cele mai proaspete știri din domeniul educației, utile studenților, liceenilor, dar și celor care își doresc o cariera de succes.

Vedeți cum li s-a întâmplat unui număr de cca 1000 de studenți să-și piardă locul la buget și cine a avut de câștigat din aceasta.

Venim în adresa studenților cu multe burse la care puteți aplica, dar și îndemnul de cum și când să o faceți în timp util.

Despre plecarea în scopuri academice, găsiți la noutăți mai multe oferte de burse și programe de mobilitate academica în Polonia, Olanda, Ungaria și la Madrid.

Am aflat Cine sunt cei mai buni studenți la arte și cum învață, dacă învață, să-și vândă talentul.

Am elaborat și un răspuns la întrebarea: vor mai susține sau nu studenții noștri examene de licență sau dacă vor scrie teza.

Tinerilor le mai recomandăm să facă uz de aplicațiile on-line, care să facă mai lejer studiul în grup, dar și să urmeze cursuri disponibile pe net la cele mai prestigioase universități din lume, accesibile acum la un clic distanță.

La desert, unul dintre cei mai bogați oameni din China, vine cu sfaturi prețioase pentru cei care vor o carieră de succes și cu folos pentru a trăi viața la cote maxime.

În rest, multă informație utilă studenților și profesorilor.”

XS
SM
MD
LG