Linkuri accesibilitate

Curtea Constituţională de la Chișinău examinează o sesizare despre imunitatea deputaților, John Kerry la Sofia, Johannes Hahn la Tbilisi.

La Chișinău sunt marcați 165 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu. Manifestările includ depuneri de flori la bustul poetului pe aleea clasicilor.

Curtea Constituţională de la Chișinău examinează o sesizare despre imunitatea deputaților. Un fost deputat comunist a întrebat instanța dacă imunitatea deputatului poate fi ridicată când o instanță judecătorească locală recunoaște o sentință penală împotriva unui deputat moldovean pronunțată în alt stat.

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei va da publicității rezultatele unui studiu despre amploarea folosirii comunicațiilor electronice de către populație.

Secretarul de stat american John Kerry face o escală la Sofia, și călătorește la Paris pentru discuții pe teme de securitate în lumina atentatelor de săptămâna trecută din Franța.

Prim ministrul turc Ahmet Davutoğlu călătorește la Bruxelles, după vizite la Paris și Berlin.

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, se întâlnește la Moscova cu omologul său rus Vladimir Putin la finalul unui turneu în care a încercat să convingă marii producători de petrol să reducă producția pentru a opri căderea prețului petrolului.

Ministrul de externe britanic, Philip Hammond vizitează Serbia.

Președintele azer, İlham Aliyev merge în vizită la Ankara.

Comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri pentru extindere, Johannes Hahn începe o vizită de două zile în Georgia.

XS
SM
MD
LG