Linkuri accesibilitate

Reuniunea miniştrilor de externe din Germania, Franţa, Rusia şi Ucraina la Berlin, ședința Primăriei generale a Chișinăului, Angela Merkel se întîlnește cu omologul ei turc la Berlin.

Odată cu încheierea Sărbătorilor, lumea aşteaptă o nouă şedinţă a Parlamentului molodbean şi eventual anunţarea unei alianţe de guvernare a partidelor pro-europene din R.Moldova.

Dar cum este luni, singura şedinţă anunţată este cea de la Primăria generală a Chișinăului

La Berlin este anunţată reuniunea miniştrilor de externe din Germania, Franţa, Rusia şi Ucraina dedicată crizei din estul Ucrainei.

Liderii celor patru ţări ar urma să se întâlnească pe 15 ianuarie la Astana pentru a discuta criza din Ucraina dar la sfârşiul săptămânii, cancelarul german Angela Merkel i-a spus preşedintelui Vladimir Putin că summitul nu va avea loc decât dacă sunt respectatea condiţiile acordului de încetare a focului, semnat în 5 septembrie anul trecut la Minsk.

Tot la Berlin, Angela Merkel se întâlneşte cu premierul Turciei iar la Bruxelles, vicepreşedintele Comisiei Europene va discuta despre progresele făcute în vederea reducerii şomajului în Uniunea Europeană.

XS
SM
MD
LG