Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La sediul Ministerului de Interne din capitală are loc ceremonia de semnare a Acordului de cooperare Operațională și Strategică dintre Republica Moldova și Europol.

Tot în capitală, Organizaţiile Neguvernamentale din domeniul promovării egalităţii de şanse pentru femei şi bărbaţi organizează o conferinţă de presă în cadrul căreia vor fi prezentate propunerile societăţii civile în domeniul promovării egalităţii de gen, ce trebuie să fie incluse în viitorul program de guvernare.

La Teatrul „Mihai Eminescu” din Chișinău, diseară Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei organizează tradiţionala gală de decernare a premiilor „Jurnaliștii anului – 2014.”

La Bruxelles are loc ultimul summit al UE de anul acesta.

La Moscova președintele rus Vladimir Putin își va ține conferința de presă annual.

La Berlin, cancelarul Angela Merkel se adresează Parlamentului geman.

Tunisia marchează a patra aniversare a protestelor care au declanșat ceea ce unii numesc „primăvara arabă”.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

Previous Next

XS
SM
MD
LG