Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Premierul Iurie Leancă urmează să vorbească despre viitorul Republicii Moldova în Uniunea Europeană la o conferinţă organizată la Chişinău de Fundaţia Konrad Adenauer.

Tot premierul Leancă, împreună cu şeful misiunii UE la Chişinău, Pirkka Tapiola, participă la o conferinţă despre sprijinul european pentru reforma în justiţie.

La Chişinău, preşedintele Austriei, Heinz Fischer, ţine o conferinţă de presă cu omologul său moldovean, Nicolae Timofti, la încheiarea unei vizite de două zile.

Este Ziua mondială a copiilor prematuri, marcată cu o acţiune de Asociaţia de Medicină Perinatală din Republica Moldova .

Echipa de Susţinere a Micului Business din cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) Moldova marchează trei ani de la lansarea programului „Femeile în Afaceri”,sprijinit financiar de guvernul Suediei.

Subsecretarul de Stat american Rose Gottemoeller urmează să sosească la Bucureşti pentru o vizită de două zile (17-18 noiembrie). Vizita se înscrie într-un turneu european dedicat problemelor de securitate internaţională, care va include şi o escală la Moscova.

La Bruxelles, miniştrii de externe din Uniunea Europeană discută posibile noi sancţiuni împotriva Rusiei pentru rolul jucat în criza din estul Ucrainei.

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov este aşteptat la Minsk pentru discuţii cu conducerea belarusă despre „strategia de viitor a Rusiei”.

Se împlinesc 25 de ani de la „Revoluţia de catifea” din fosta Cehoslovacie, care a dus la căderea regimului communist.

XS
SM
MD
LG