Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău ia sfârșit reuniunea de două zile a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Democrație și Cooperare Economică, GUAM. Deputați din Georgia, Ucraina, Azerbaidjan și Moldova discută despre aplanarea conflictelor de teritoriul celor patru foste republici sovietice. Li s-au alăturat politicieni din Țările Baltice și Polonia.

Alte evenimente anunțate: ONG-ul „Justiţie şi Dreptate” organizează conferinţa de presă cu tema „Si pentru noi contează cine va fi președintele României.”

Consilierul municipal din Chișinău, Oleg Cernei, candidat independent în alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, organizează o conferință de presă cu tema „Prezentarea faptelor care confirmă încălcări grave și delapidări de milioane în repartizarea locuințelor destinate refugiaților în urma conflictului de pe Nistru.”

Evenimente din lumea largă programate pentru marți 11 noiembrie: la Muscat, în Oman, Iranul și puterile din grupul P5+1 țin consultări în chestiunea nucleară iraniană, care ar trebui rezolvată potrivit calendarului asumat de participanți cel mai târziu la 24 noiembrie.

În Statele Unite și alte țări democratice se sărbătorește Ziua Veteranilor. Președintele Barack Obama va depune o coroană de flori la Cimitirul Național Arlington din capitală.

Tot peste ocean este programată lansarea cărții fostului președinte Bush cel tânăr despre tatăl său, și el fost președinte. Biografia se numește „41”.

XS
SM
MD
LG